FOTOGRAFERING TILL FÖRETAG 

Välkommen till en fotograf där slutresultatet och kundens önskemål bestämmer. Bra bilder som lyfter ditt företags profil och budskap. Oavsett om ditt företag behöver produktbilder eller nya porträtt på personalen så kan jag hjälpa er med bildlösningar. Tanken är att mina bilder skall hjälpa dig och ditt företag att sälja mer. Oavsett om du vill höja imagen på ditt företag eller sälja produkter via katalog eller web så skall du tjäna pengar på mina bilder. Slå mig gärna en signal så bokar vi in ett förutsättningslöst möte där vi går igenom ert bildbehov.
Jag jobbar utifrån min studio i centrala Malmö men åker gärna ut på uppdrag till rätt miljö i Skåne, Sverige eller världen. Studion är utrustad med den senaste tekniken för digitalt bildskapande.

Jag erbjuder Ditt företag professionella och personliga bilder. Till exempel personalporträtt, reklambilder, produktbilder,  bilder till företagets webbsida, foto till visitkort, flyers, produktblad, kataloger, årsredovisningar eller verksamhetsbilder.

Tillsammans arbetar vi fram ett koncept som passar just Ert företag.

Varmt välkomna att kontakta mig: rappholtphoto@gmail.com

Fler bilder hittar ni under Galleri