BOSTADSFOTOGRAFERING - VI  HJÄLPER DIG MED BRA BILDER

En bild säger mer än 1000 ord. Första intrycket är viktigt även för bostäder. Idag sker köparens första kontakt med bostaden oftast på internet och bilderna är med och bildar hans första intryck om ditt objekt. Köparens nya hem. Vid vikande konjunktur är det därför ännu viktigare än någonsin med en väl genomtänk marknadsföring, i synnerhet för de objekt som inte ”säljer sig själva”.

Med hög och jämn kvalité förenklar vi för dig. Vi ser till att objektet visas på ett så bra sätt som möjligt, både på webb och i tryck. Alla foto levereras digital och i ert eget format. Både optimerade för tryck och web om så önskas. Som standard fotograferar vi med HDR teknik för bästa ljus utan blixt. Naturligtvis kan vi också leverera vanliga bilder tagna med blixt om så önskas.

Att anlita Rappholtphoto innebär service, erfarenhet, kvalité och professionalism in i minsta detalj. Vi fotograferar uteslutande med Canon professionella fullformats-kameror och ljusstarka proffsobjektiv.
Stora som små objekt, bildleverans inom 24 timmar från fotograferingstillfället via vår hemsida om inget annat är överenskommet.

Naturligtvis kan vi också erbjuda både blå himmel garanti på utebilder.

Vi erbjuder fototjänster både till mäklare och privatpersoner.

Prisexempel på bostadsfotografering:
15 bilder
Mastfoto (tillval)
Flyfoto (tillval)
Färdigredigerade bilder i beställd storlek
Pris 1200 kr exl. moms

Kontakta för närmare prisinfo och eventuellt löpande avtal rappholtphoto@gmail.com
Erfarenhet av bostadsfotografering för SE360 och Zentuvo.
Fler bilder hittar ni under menyn Galleri eller klicka här.